Cart 0

Mastery PSB

"Kau biar betul! Takkan nak berenti keje camtu je??", soal mak.

"...Keje ni gajinya dah terjamin, meniaga ni belum tentu lagi!"

Aku senyum je. Sebab dah nekad. Istikharah pun dah buat. Hati pun dah bulat.💪💪

Apapun yang berlaku, aku yakin Allah sentiasa ada di samping hamba-hambaNya.
.
.
.
Lagipun persiapan rapi dah dibuat. Bukan sikit aku belanja untuk upgrade ilmu.

Bila kira balik, mau lebih 50K dah habis!

Tapi aku tak kesal. Sebab 50K tu dah bagi pulangan lebih 10x ganda! Alhamdulillah..
.
.
.
Antara ilmu yang aku rasa sangat berbaloi ialah ilmu NLP.

Yurannya RM3800+. Tapi jujur aku cakap NLP dah bantu aku jana income lebih 50K.

Sebab NLP ni bantu aku untuk kenal gaya komunikasi prospek dan klien.

Bila dah kenal gaya komunikasi prospek, mudah sangat kita nak bina rapport.

Prospek akan suka dengan kita. Mudah mesra dengan kita. Suka nak jumpa kita. Di saat orang lain prospek mengelak-ngelak nak jumpa dengan dia.

BEST kan?..😘👍
.
.
.
Ada sekali tu kami dijemput untuk bagi presentation pasal training.

Jabatan tu sebenarnya nak buat training 1 hari jer. Tapi lepas present guna ilmu NLP, terus dia setuju nak buat program 3 hari 2 malam.

Nilai projek tu pula lebih RMXX,XXX Berbaloi kann?😍😍
.
.
.

Ada juga yang tanya, betul ke NLP ni ilmu pukau? Haha..

Jawapannya bergantung kepada apa maksud pukau yang kita faham?
.
.
.
Kalau pukau tu kita faham maksudnya "ilmu hitam", so ITU BUKAN NLP.

NLP ialah ilmu tentang cara manusia berfikir, dan bagaimana kita mampu mempengaruhi manusia untuk bertindak dengan cara yang terbaik.

Semua itu mampu kita lakukan bila kita faham programming dalam minda manusia.

Sebab itu NLP tu maksudnya NEURO LINGUISTIC PROGRAMMING.

In short, NLP membolehkan kita memahami bahasa dan programming minda manusia.
.
.
.
Banyak lagi kalau nak cerita pasal NLP ni. Tapi takkan habis cerita kalau kat FB ni..

Sebab tu minggu ni kami ada buat program MASTERY PSB. Dalam program ni kami akan ajar lebih detail ilmu NLP yang mahal ni.

Ilmunya mahal, tapi jangan risau. Harga tiket tak mahal, dan tak juga murah. Hihi..👌

Yang pasti, harga tak sampai ribu raban. Tapi OFFER ni tinggal 14 SEAT SAHAJA LAGI.

Jangan risau, pulangannya lebih dari apa yang peserta bayar, insyaAllah. Yang penting, amal!

Sebab NLP ni bukan untuk guna dalam bisnes jer.

NLP juga boleh diguna untuk handle anak-anak yang 'tak dengar kata', bos yang cerewet dan staf yang 'bermasalah'.
.
.
.
Yang paling BEST untuk orang bisnes.

NLP buat prospek suka jumpa kita, senang nak close sale, dan senang nak handle ejen dan stokis-stokis kita insyaAllah!

Asasnya, selagi manusia tu berkomunikasi.. dia boleh dibimbing, dipengaruhi dan disayangi.💕💕💗
.
.
.
So berapa ramai yang nak jadi lebih berjaya guna NLP kat sini?🙋‍♀️🙋‍♂️🙋‍♀️

Jemput datang ke Program MASTERY PSB kami Sabtu dan Ahad  ni ya.

Takda paksaan. Sebab hidup adalah pilihan.

So pilihlah tindakan yang boleh ubah hidup kita secepat mungkin.

Saya pun selalu pesan dengan alumni LUA NLP..

ILMU PERGI KEPADA MEREKA YANG INGIN TAHU, HASIL PERGI KEPADA MEREKA YANG BERTINDAK.

So buatlah tindakkan yang terbaik untuk hidup kita. Kalau bukan kita, siapa lagi??
.
.
.
Terima kasih baca sampai habis. You are awesome!!😍👍👍

#SHARE & comment "DONE" bila berjaya baca sampai habis ya.

Percaya Sebelum Berjaya!😊
.
#MasteryPSB #LUA #NLP
#20-21April2019 #KL



Newer post